Skip to main content

O Nama

Belm

Belm je inovativna i vodeća kompanija na polju proizvodnje i distribucije pomoćnih sredstava za doradu tekstila. Naša kompanija ima status proizvodjača, veleprodaje i distributera sredstava za doradu tekstila.

Oficijalni distributeri smo za NOVOZYMES, GARMON group, EVERLIGHT CHEMICAL, TAIWAN SURFACTANTS,SUNRISE CHEMICAL i naša kompanija je aktivna na tržištima zemalja Balkana i Bivše Jugoslavije.

Visok kvalitet naših proizvoda i profesionalna tehnička podrška učinili su nas nezamenljivim partnerom u tekstilnoj industriji.

Naš cilj je da pomognemo našim partnerima da postignu uspeh uz pomoć naših visoko kvalitetnih proizvoda , inovativnih rešenja i naše tehničke podrške.
Naša misija je da naši partneri budu lideri na svojim poljima i svi zaposleniu našoj firmi potpuno posvećeni tom cilju. Zadovoljstvo naših partnera je naš prioritet.

DENIM CHEMICALS je posvećen očuvanju i zaštiti prirodnog okruženja, konstantno težeći smanjenju našeg uticaja na planetu. Svesni smo mogućih dalekosežnih posledica našeg delovanja i u tom smeru prepoznajemo našu odgovornost očuvanjem naših sredstava i minimalizovanjem otpada.

DENIM CHEMICALS uzima u obzir svoj uticaj na okolinu tokom procesa proizvodnjei praktikujući sledeće ekološke aktivnosti:

— Korišćenje recikliranog sadržaja u većini naših proizvoda
— Recikliranje otpada iz proizvodnje
— Isključivanje svih električnih uredjaja u fazama proizvodnje u kojima se iste ne koriste

USLOVI PRODAJE

Roba se prodaje sa odlozenim placanjem 60 dana uz meničnu garanciju.

Posebni uslovi, u smislu dužine odloženog plaćanja, daju se velikim kupcima, uz mogućnost količinskog rabata ili diskonta zbog prevremenog plaćanja.

ROKOVI ISPORUKE

Za sve klijente na teritoriji Srbije Belm garantuje isporuku robe sa lagera u roku od 24 sata od momenta narudzbe, sopstvenim vozilima, vozilima klijenta, ili ovlašćenih prevoznika, kao i brzom poštom.
Na teritoriji drugih zemalja Belm garantuje isporuku u roku od 3 dana od momenta narudzbe, uz korišćenje usluga medjunarodnih prevoznika.

Galerija

Zastupništva

Sponzorstva

Reference

Domaće firme

Bros Jeans (Srbija)
Conto Bene (Srbija)
Legend (Srbija)
P.S... (Srbija)
Tifany (Srbija)
Extrim Intimo (Srbija)
Isak (Srbija)
Izbor (Srbija)
Jeancy (Srbija)
Pantović (Srbija)
Free Fashion (Srbija)

Strane firme

Amadeus (Hrvatska)
Froling (Danska)
INT (Makedonija)
Deni Co (Makedonija)
Petsiavas (Grčka)
Chimtex (Rumunija)
Continvest (Bugarska)